Egyéb

XII. Arena-Hód Faktor Kupa – eredmények

XII. Arena-Hód Faktor Kupa – eredmények

2020. szeptember 26-án és 27-én Hódmezővásárhelyen, a Gyarmati Dezső Sportuszodában versenyzett a NICS-HSÚVC. A XII. Arena-Hód Faktor Kupán nagyon jól szerepeltek versenyzőink, a csapatversenyben a Szegedi Úszó Egylet és a BVSC-Zugló mögött harmadik lett az egyesület (33 aranyérem-15 ezüstérem-10 bronzérem).

Bán Sándor vezetőedző beszámolója a két napról:

“A szombati napon Szőke Zita, Márki Zalán,Szatmári Máté, Veszelovszki Eszter,Szél Szabina Mira, Kohán Benji, Oláh Ádám, Földesi Balázs, Szabó Marcell, Nagy Olivér, Mérai Janka, Németi Barna nem tálalt legyőzőre fő számaikban, de mellettük mindenki nagyon szép egyéni csúcsokat úszva került dobogóra, vagy a közelébe. Gratulálok Paku Zoli bácsinak és Farkas Andris bácsinak, Vass Gyula és Fülöp Dani kollégáimnak a kitűnő munkájukhoz!

Büszkeséggel tölt el kollégáim és úszóink elkötelezettsége és keménysége, ami ezen a hétvégi versenyen is jellemezte a NICS-HSÚVC csapatát. Vasárnap 11 úszónk 15 aranyérmet, 4 ezüstöt és 3 bronzérmet szerzett. Kohán Benji, Oláh Ádam, Földesi Balázs, Mérai Janka, Szőke Zita, Kardos Marcell, Németi Barna, Veszelovszki Eszter, Szatmári Máté, Márki Zalán és Pászti Alex lett aranyérmes, Szél Szabina Mira, Szabó Marcell, Nagy Olivér, Grexák Nóri és Perkkiö Emil ezüst, illetve bronzos. 34 csapat közül a 3.helyen végeztünk a pontversenyben. Hajrá NICS-HSÚVC!”

Teljes eredmények

Írta -
Skip to content