Felnőtt úszás, Utánpótlás úszás

Százhalombattai versennyel folytatódik az év

Százhalombattai versennyel folytatódik az év

A Szalai János Emlékversenyre utaznak úszóink. Kezdődik a versenyszezon!

 

Az ország minden pontjáról érkezett nevezés a 2019-es Szalai János Emlékversenyre. A százhalombattai viadal immár évek óta lehetőséget biztosít az úszóknak, hogy a hosszú versenyszezon egyik kezdőpontjaként 25 méteres medencében mérettessenek meg. A tavalyi évvel ellentétben ezúttal március helyett február harmadik hétvégéjén rendezik a versenyt, amelyen a NICS-HSÚVC is képviselteti magát.

Bán Sándor, Kis László és Sibalin Dávid tanítványai közül összesen tizenkilencen utaznak a Pest megyei városba, ahol a 12 évesektől egészen a felnőttek korosztályáig minden versenyszámot és futamot vasárnap rendeznek meg. A viadal jó felkészülésként szolgálhat a közelgő külföldi versenyekre és edzőtáborokra egyaránt.

A legtöbbször (szám szerint hét számban) a rangidős Kerecsen Gerle startol, míg a legfiatalabb, Grexák Nóra hat alkalommal ugrik medencébe. A váltókat tekintve a két-két 4×50-es lány és fiú vegyesváltónk is rajthoz áll majd.

A csapat: Bán Balázs, Bányik Barnabás, Borbás Gergő, Dohányos Annamária, Forján Anna, Grexák Nóra, Horváth Henrik, Kállai Laura, Kerecsen Gerle, Kis Noel, Komjáti Nelli, Mag Gergő, Nagy Petra, Pertich Zsombor, Szőke Zita, Szűcs Zsombor Döme, Tót Csaba, Tót Emma, Zaka Maja

A NICS-HSÚVC nevezés listája itt, míg a verseny előzetes rajtlistája itt érhető el.

Fotó: hirtukor.hu

Írta -
Megszakítás