Egyéb

VIII. Gyarmati Kupa – versenyinfó

VIII. Gyarmati Kupa – versenyinfó

Kedves résztvevő Egyesületek!

A korábban kiadott információkat a nevezések emelkedett száma és a fokozott szülői érdeklődések figyelembevételével az alábbiakkal módosítjuk, illetve egészítjük ki:

– Az elmúlt egy évben a járványügyi szabályzások következtében sajnos a szülők és kísérők kiszorultak a versenyekről. A VIII. Gyarmati Kupán megpróbálunk ezen változtatni!
Ehhez azonban türelemre és fegyelmezettségre lesz szüksége MINDENKINEK!
– A Covid védettségi okmánnyal (kártya, vagy az oltás felvételét igazoló okmány személyi igazolvánnyal!) rendelkező szülőket, kísérőket az emeleti lelátóra helyezzük el! (550 Ft lelátójegy)
A rendezőségnek nem tiszte olyan papírokat elfogadni, amelyeken csak az illető személy ellenanyag értékei láthatóak!

– A lelátó és az emeleti aula terület felét leválasztjuk a szülők számára. A lelátón csak minden második szék használható! A szülők a medencetérbe és az öltözői folyosóra nem léphetnek be!
– Fontos, hogy a verseny teljes ideje alatt kötelező a távolságtartás és a látogatói létszám miatt a maszk viselése! (a fenntartónak joga van ezt kérni az enyhítések ellenére!)
A szülők beléptetése a főbejáratnál történik!

– Tisztelettel kérjük a szülőket, kísérőket, hogy a verseny ideje alatt minimálisra csökkentsék a versenyzőkkel való érintkezést! Ezzel segítik a rendezők és edzők munkáját!
– A versenyzők és edzőik elhelyezését az eddigiektől eltérően főleg a medencetérben igyekszünk megoldani.
– A versenymedence udvar felőli oldalán mobil lelátókat helyezünk el. A tanmedence és a bemelegítő medence környékét kipakoljuk a pihenő területek kialakítása érdekében, valamint a még nem üzemelő gyermek élménymedence körüli részt is megnyitjuk.

Az emeleti lelátó és aula tanmedence felőli részét is a versenyzők használják!

– A versenyzők és edzők számára is kötelező a verseny teljes ideje alatt a távolságtartás és a maszkviselés szabályainak betartása! A versenyzők és edzők a parkoló felől Covid nyilatkozat leadása és hőmérsékletmérés után léphetnek be!

Ne feledjék! A verseny ideje alatt a maszk viselése kötelező!

Köszönjük az együttműködést!

Mindenkinek eredményes versenyzést kíván a rendezőség!

Írta -
Skip to content