Senior Úszás

Szenior ob: a legfontosabb információk

Szenior ob: a legfontosabb információk

A hétvégén Hódmezővásárhely ad otthont az országos bajnokságnak. Minden fontos információ egy helyen.

A HSÚVC minden résztvevőnek felhívja a figyelmét az alábbiakra a hétvégén rendezendő szenior országos úszóbajnoksággal kapcsolatosan:

a., A verseny kezdési ideje: 2018. november 17., szombat, 10:30 (melegítés: 10:00), 2018. november 18., vasárnap, 8:45 (melegítés: 8:00). A verseny megnyitója: 2018. november 17., szombat, 13:45. A résztvevők belépését szombaton 9 órától, vasárnap 7 órától biztosítjuk. Bejárat a parkoló felől. A verseny helyszínén amennyiben további információkra van szükségük, akkor Kenéz László elnökön kívül Molnár Ernőt szíveskedjenek keresni.

b., A helyszín megközelítése nehézkesebb az építkezések miatt. Ezért javasoljuk, hogy legalább 15 perccel hamarabb induljon el mindenki.

c., Az információs pult a bejárattal szemben, szombaton fél 12-2 óra között van nyitva. Kérjük ott befizetni a nevezési díjakat. Ha ez elmarad, akkor a medencetérben lesz még lehetőség. A befizetést igazoló számlákat is ott lehet átvenni. Kérünk mindenkit, hogy egyesülete adószámát is hozza el.

d., Vacsora helyszíne: az uszoda emeleti terme, kezdés: 19 óra. Ingyenes vacsora és 1 üveg ital. (A verseny miatt ez módosítható.) Kérjük, aki nem jelezte igényét, az tegye meg, aki elküldte, azt szeretettel várjuk!

e., Váltók nevezése a helyszínen, Kenéz Lászlón keresztül. Ha valaki lemaradt a rajtlistáról, azt a helyszínen korrigáljuk.

f., A parkolás rendje az uszoda előtt kifüggesztve. Kérjük, mindenki ez alapján járjon el.

 

A kép forrása: Vásárhely24/archívum

Írta -
Megszakítás