Egyéb

Naturtex Kupa – eredmények

Naturtex Kupa – eredmények

A Naturtex Kupa Úszóverseny (2021) Hódmezővásárhely margójára

Azt hittem, elég lesz Bán Sándor vezetőedzőnk írását megosztanunk az érdeklődőkkel, de kiderült, hogy nem!

Nem tervezünk és nem is akarunk belemenni egy számháborúval egybekötött „fényezésbe”, viszont a tegnapi napon néhány helyi hírportálon olyan cikkek és hanganyagok jelentek meg, amik azt sugallták, hogy mi ott sem voltunk, ezen a versenyen!

Ezért szinte „vágatlanul” két írást jelentetünk meg, kommentár nélkül, de a valóságnak megfelelően.

Kenéz László, NICS-HSÚVC

1., Bíró Dániel, https://www.hodpress.hu/2021/02/16/40-aranyat-nyertek-a-vasarhelyi-uszok-hetvegen/

A NICS-HSÚVC a negyedik, a Hód Úszó SE pedig a tizedik lett az egyesületek versenyében a hétvégén Hódmezővásárhelyen rendezett IX. Naturtex Kupa úszóversenyen, ahol 32 klub 550 versenyzője mérte össze erejét.

Összesítésben a szervező, házigazda Szegedi Úszó Egylet szerepelt a legjobban. A NICS-HSÚVC 35 sportolója áll rajtkőre, ők a helyezések mellett 32 arany-, 15 ezüst- és 10 bronzérmet nyertek. Közülük a legeredményesebben – a teljesség igénye nélkül – Nagynémedi Anna, Hamvas Réka, Szabó Marcell Attila, Nagy Olivér és Földesi Balázs szerepelt.

A Hód Úszó SE 42 versenyzővel képviseltette magát, úszói 8 arany-, 11 ezüst-11 bronzérmet nyertek a kétnapos viadal során. A legtöbbször Ugrai Panna, Lénárt Imre Bálint, Horváth Ákos és Forján Anna ért el dobogós helyezést.

(Eredmények: http://muszuszoranglista.hu/#)

2., Sandor Ban (facebook)

32 arany, 15 ezüst , 10 bronzérem és összesített pontversenyben 4.hely a NICS-HSUVC versenyzőinek termése a Naturtex-kupa versenyen. A kemény munka előbb-utóbb mindig kifizetődik!

Gratulálok minden versenyzőnknek, és edzőnknek! Hajrá NICS-HSUVC!

Írta -
Skip to content