Utánpótlás úszás

Jó sportoló-jó tanuló díj: lehet jelentkezni!

Jó sportoló-jó tanuló díj: lehet jelentkezni!

Január közepéig kell leadni a pályázatokat, díjátadó február végén.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2019. február 22-én ismét megrendezi a Városi Sportnapot. Ennek apropóján a város várja a Jó tanuló-jó sportoló-díjra jelöltek neveit is.

A hódmezővásárhelyi sportegyesületek és oktatási intézmények a szükséges mellékletek visszaküldésével tudják pályázatukat benyújtani. A jelölésnek a következő adatokat kell tartalmazni:

– jelölő szervezet neve
– címe
– e-mail
– telefonszám
– képviselő neve

A díj jelölésénél fokozottan figyelembe veszik a sportteljesítményt, azaz ne a jó tanulmányi eredmény legyen a mérvadó, hanem a kimagasló sporteredményhez társuljon az iskolában nyújtott jó teljesítmény.

A pályázathoz mellékelni kell a jelölt tanulmányi (az iskola által hitelesített) és sport (bélyegzővel és az edző vagy az elnök aláírásával hitelesített) eredményeit, ellenkező esetben a pályázat érvénytelen.

A pályázatokat legkésőbb 2019. január 18. napjáig lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal emelet 23-as irodájába, vagy szkennelt formában a [email protected] címen. A határidőn túl beérkező pályázatokat nem bírálják el.

A HSÚVC vezetősége kéri, hogy a szülők egyeztessenek az edzőkkel, és egyben hozzák az iskolai igazolásokat. A leadott listán szerepeljen a név, az elért eredmények, az iskola, valamint természetesen a tanulmányi eredmény. Aki elkésik, lemarad, a határidő január 15-e.
Írta -