Utánpótlás úszás

Elkezdődött a kemény munka a HSÚVC fiataljainál

Elkezdődött a kemény munka a HSÚVC fiataljainál

Gőzerővel készülnek az új idényre Bán Sándor tanítványai. 

A nyári pihenőt követően augusztus 27-én, hétfőn kezdték el a felkészülést az őszi szezonra a NICS-HSÚVC fiatal úszói. Bán Sándor tanítványai – név szerint Batta Orsolya, Dohányos Annamária, Kerecsen Gerle, Szabó Orsolya, Szőke Zita, Zaka Maja, Pertich Zsombor, Matejdesz Máté, Márki Zalán és Süli Ákos – rendületlenül róják a hosszokat a Gyarmati Dezső Sportuszodában, emellett edzőtermi tréningeket végeznek, és edzőjüktől mentális, motivációs felkészítést is kapnak.

Elégedett vagyok eddig a látottakkal, mindenki nagy elszántsággal vetette bele magát a munkába” – fogalmazott Bán Sándor. “Szeptemberben már versenyezni fog a csapat, emellett edzőtáborba is utaznak páran. Az idei esztendő két nagy fő célja az októberi, budapesti rövidpályás-világkupa, ahol az erős, nemzetközi mezőny ellenére tervezünk valamilyen formában indulni, valamint a novemberi, százhalombattai rövidpályás országos bajnokság, ahol szintén lehet keresnivalónk.

A HSÚVC és a vásárhelyi sport számára remek hír, hogy a felnőtt kiválóság, az idei glasgow-i Európa-bajnokságon két számban is döntős Szilágyi Csaba továbbra is a klubnál folytatja pályafutását.

Írta -
Megszakítás