Felnőtt úszás

A rövidpályás országos bajnokság következik

A rövidpályás országos bajnokság következik

A jövő heti rövidpályás országos bajnokság (dec. 11-14.) Kenéz László elnök latolgatta az esélyeket.

“7 férfi és 2 női versenyző indul a NICS-HSÚVC színeiben. Reményeink szerint 2-5 érmet hozunk el, a cél pedig a pontversenyben a rendkívül erős Szegedhez kissé felzárkózni és nagyon megerősíteni helyünket a magyar élmezőnyben, beleértve azt, hogy Csongrád megye 2. legjobb úszóegyesülete maradjunk. Emellett elvárás, hogy az első 8-12 helyre jussunk be.

Kiktől várok jó eredményeket? Nagyon erős mind a női, mind a férfi csapatunk. Szinte bárki döntőbe juthat. Sokat várok a férfi vegyesváltótól és a mindenféle mixváltótól. Sajnos az Ifi OB-t nyert női váltónkat, külső segítséggel “szétszedték”, a két női versenyzőnk viszont nagyon jól felkészült, képesek nagyon jó eredményre és ezért is gondolom, hogy az összes mixváltónknak is az élmezőnyben van a helye.

Akik nem vesznek részt az ob-n, azok a cikluszáró versenyen vesznek részt. Tőlük azt várjuk, hogy mutassák meg, hogy az elmúlt hónapok munkája kezd beérni. Javítsák meg legjobb eredményüket és továbbra is ilyen hozzáállással végezzék munkájukat.”

A nevezési lista:

Írta -